Home > artikel, news, picture > Get to know more about INFINITE boys !

Get to know more about INFINITE boys !

INFINITE adalah boyband baru dari Woolim entertainment, dimana mereka merupakan junior dari rap group ternama, Epik High.

infinite

INFINITE beranggotakan 7 org. Mereka melakukan debut pertama mereka bulan Juni yg lalu dgn lagu Come Back Again (Dasi Dorawa) & lagu ini mendapat tanggapan baik dari netizen, bahkan setidaknya bisa menjadi 5 besar dalam lagu yg digemari saat ini.

Dance mereka yg kompak & tampang yg keren, juga menjadi daya tarik bagi ketuju cowok muda ini.. KH blm pernah mengulas mereka sebelumnya.. so, here their profile..

SUNGGYU

Name : Kim Sung Gyu (성규)
DOB : April 28, 1989
Height : 178 cm
Position : Leader of Infinite & main vocal

DONGWOO

Name : Jang Dong Woo (동우)
DOB : November 22, 1990
Height : 175 cm
Position : Rap

WOOHYUN

Name : Nam Woo Hyun (우현)
DOB : February 8, 1991
Height : 176 cm
Position : Main Vocal

HOWON

Name : Howon (호원)
Nickname : HOYA
DOB : March 26, 1991
Height : 175 cm
Position : Rap, vocal, and dance

SUNGYEOL

Name : Lee Seong Yeol (성열)
DOB : August 27, 1991
Height : 180 cm
Position : Vocal

MYUNGSOO

Name : Kim MyungSoo (명수)
Stage Name : L
DOB : March 13th 1992
Height : 178cm
Weight : 62kg
Hobby/Talent : Excercise, Cooking, Rap
Position : Vocal and face of the group
Used to live : Seoul Sungdonggu
Characterisitcs : Sungdonggu Ullzzang, Good style, Face which is close with the camera, Unlike goodlooking face has a extraordinary mind

SUNGJONG

Name : Lee Sung Jong (성종)
DOB : September 3, 1993
Height : 177 cm
Position : Vocal and magnae

Adapun mereka merilis 1st mini album berikut :

1st Mini Album – First Invasion

Tracklist :
1. ∞
2. 다시 돌아와 (Come Back Again)
3. She’s back
4. 날개 (Wings)
5. 붙박이 별 (Fixed Star)
6. 맡겨 (Entrust)

Nah, untuk mengenal jauh ttg INFINITE, kalian bisa follow @INFINITE7SOUL di twitter & blogging di INFINITE SOUL . . Blog International+(half)Indonesian ini aku buat didedikasikan untuk INFINITE . . Semua ttg INFINITE lengkap di sana..  kalian bisa dapatkan lirik lagu, foto, video, download mp3 nya bahkan membeli album official nya ^^ support me by comment there.. thx dear~

1st photoshoot2nd photoshoot3rd photoshootDL the mp3

credit : infinitesoul.wordpress.com
shared by : KoreanHighlight

Categories: artikel, news, picture Tags:
  1. embry
    9 July 2010 at 4:48 PM

    lagu mereka keren, MVnya keren, dance mereka juga kereen..
    jumlh mereka bikin saia ingat 2PM awal debut,

  2. fcuzed2brian
    10 July 2010 at 10:28 PM

    hahaha.. bener.. ^^ mereka kereen ^^

  3. maiia
    27 July 2010 at 10:18 PM

    dari pertama denger nih lagu berisik banget..
    trus nonton acara mereka gitu dan suka deh ama sungyeol oppa dan lagu SHE’S BACK

    • fcuzed2brian
      31 July 2010 at 10:52 AM

      berisik ?
      hahaha~

  4. 23 January 2011 at 10:51 AM

    I love the song BTD (before the dawn) it is so cool…………<3<3 and i love sungjong!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: