Home > artikel, news > Leeteuk had been in five love-relationships before?

Leeteuk had been in five love-relationships before?

Image and video hosting by TinyPic

Kaptennya Super Junior, Lee Teuk, dalam sebuah acara ngaku kalo dia pernah punya ‘love relationship’ sebanyak lima kali. Dia acara Happy Together, member Suju, Eunhyuk, dan Lee Teuk adalah guest starnya dan Park Misun menanyakan berapa kali mereka pernah pacaran. Dan Lee Teuk menjawab lima kali.

Eunhyuk pun merespon jawaban dari LeeTeuk,

“If I reveal more, the dominion in the entertainment zone will change,”

Yah ampuuun~ Mas eunhyuk segitunya. Oh ya, Eunhyuk juga nambahin kayak gini,

“I have seen Lee Teuk perform with a love bullet suddenly in the midst of a sad and heavy song.”

Well, sebenernya lima kali pacaran itu menurutku bukan jumlah yang terlalu wah banget. Tapi kalo yang dimaksud itu lima kali pacaran yang serius baru bisa dibilang ‘wah’. Sekarang, yang bikin aku cukup bertanya tanya, sama siapa aja ya Lee Teuk itu pacarannyaa?~ >.< *penasaran*

source: MTStarnews
credit : K Bites
shared by : KH

Categories: artikel, news Tags: ,
  1. embry
    25 June 2010 at 4:35 PM

    iyya, ya..
    mksdny 5 kali itu ap,
    ap pacrn yg serius ato pacaran ajj
    tapi rekorny G.O teuteup lebih bnyk, hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: