Home > artikel, news, polling > TOP 34 Most Wanted Male Idol to become BOYFRIEND!!

TOP 34 Most Wanted Male Idol to become BOYFRIEND!!

Annyeong readers! Yeha, masih bersama seetwopm di sini, moga – moga kalian ga bosen baca postinganku terus daritadi, ya ini itung – itung untuk membayar ke-alpha-an ku selama berbulan – bulan dari KH, can’t believe that it is almost one year since the last time I wrote some news for this blog, yeah… that was my fault, but I have to tell the truth, These months I didn’t have enough time to become an active author for KH, jeongmal mianhae…*sigh* but I’ll pay those back guys, coz today I’m back (at least for this holiday *cough*) Yak! Kali ini aku bakalan ngulas pilihan netizen lagi soal siapakah Idol yang paling diinginkan untuk jadi pacar?? Penasaran? Oke, go get ‘em guys kekeke~

01 Yoon Doo Joon (BEAST) 2931


02 Onew (SHINEE) 2045


03 Jonghyun (SHINEE) 1698


04 Nichkhun (2PM) 1533


05 Yang Yo Seob (BEAST) 1436


06 Lee Gi Kwang (BEAST) 1421
07 Lee Joon (MBLAQ) 1157
08 Kim Hyun Joong (SS501) 1119
09 Jung Yong Hwa (CNBLUE) 936
10 G-Dragon (BigBang) 874
11 T.O.P (BigBang) 716
12 Taemin (SHINEE) 666
13 Yong Jun Hyung (BEAST) 641
14 Taeyang (BigBang) 431
15 Jokwon (2AM) 406
16 Key (SHINEE) 394
17 Minho (SHINEE) 381
18 Seungri (BigBang) 365
19 Wooyoung (2PM) 353
20 Seungho (MBLAQ) 349
21 Siwon (SuperJunior) 347
22 Jang Hyun Seung (BEAST) 321
23 Kim Kyu Jong (SS501) 281
24 Kyuhyun (SuperJunior) 252
25 Heo Young Saeng (SS501) 231
26 Cheondoong (MBLAQ) 214
27 Lee Chang Min (2AM) 204
28 Heechul (SuperJunior) 201
29 Jung Jin Woon (2AM) 195
30 Junho (2PM) 175
31 G.O (MBLAQ) 173
32 Kevin (UKISS) 169
33 Donghae (SuperJunior) 164
34 Son Dong Woon (BEAST) 155

Gimana menurut kalian pilihannya para netizen? Sesuaikah ama pilihan kalian? Ayo share aja menurut kalian siapa sih yang paling keren buat jadi pacar, hehehe..

Oke deh sekian dulu ya postingannya, makasih buat yang udah mau baca n komen, gomawo ~

Source: Baidu SHINee Bar
Translation credit: ♀M☼nica♪

  1. ZVA
    19 November 2011 at 9:20 PM

    ada oppa kibum:D

  2. 1 July 2012 at 4:34 PM

    Demi apa SHINee masuk semua xD

Comment pages
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: