Home > artikel, news, picture > Lee HyoRi or Rain ? + little teaser from BEAST !

Lee HyoRi or Rain ? + little teaser from BEAST !

Annyeong, untuk membuka hari yg baru ini, aq akan memberikan beberapa berita baik buat kalian ^^

Yg pertama datang dari 2 senior dlm dunia kpop. Mereka adalah Lee HyoRi & Rain (Bi) ! Ada apa gerangan dgn mereka ?

Sebelumnya telah dikabarkan bahwa Lee HyoRi akan comeback bulan depan. Sementara Rain juga dikabarkan akan merilis 2 album tahun ini. Nah usut punya usut rupanya keduanya akan perform 1 panggung lagi !

Keduanya dulu pernah perform bersamaan, tepatnya 7 tahun lalu. Dan kini mereka akan kembali bersama !

Lee Hyoi akan merilis album ke-4 mereka akhir Maret depan sementara Rain akan merilis special album nya di awal April. Maka dapat dipastikan keduanya akan bersaing dlm memperebutkan juara di MuBank, MuCore, Inkigayo, penjualan album, dan pastinya nanti di akhir tahun.

Rain yg sempat diwawancara tgl.22 Febuari lalu mengatakan :

“I heard that I would be promoting in the same time period as Lee Hyori. It has been 7 years since it last happened. I’m excited too. As much as time has flown, each of us will be back with great performances.”

Well, siapa dari mereka yg akan berada di posisi teratas ? Kita nantikan saja aksi dari kedua mega diva ini ^^ Baik KING maupun QUEEN, keduanya bakal aq dukung ^^

_____________________________________________________________________________

Sementara itu boyband rookie BEAST memberikan sedikit teaser untuk kita ttg comeback mereka ^^

Hari ini tgl.25 Febuari 2010, BEAST merilis sebuah foto (bisa kita sebut dgn screensnaps mungking ?) yg sepertinya diambil dari teaer MV SHOCK mereka sperti yg bs kalian lihat di atas, aq ambil langsung dri b2strising.

Mereka juga sekaligus mengabarkan bahwa MV teaser nya akan diriis tgl.27 Febuari 2010 mendatang dgn judu lagu andalan mereka yakni SHOCK. Cukup banyak yg mengantisipasi akan mini album ke-2 yg akan dirilis oleh BEAST melihat persiapan yg matang dri pihak CUBE Ent. Mini album ini sepertinya akan melebihi dri mini album pertama mereka yg terjual 40ribu kopi lebih.

Ini salah satu artikel yg berhubungan :

The path of the next-generation rookie idol BEAST, who is receiving much attention, is extraordinary.

In the beginning of March, BEAST is preparing their comeback, and through an online album sale for their 2nd mini album, an advanced sale (pre-ordering) began. As much as they were the attention-grabbing BEAST who were the ‘promising sprouts’ of a popular song, as the advanced sales were started and fan’s rushed orders, a new album success was noticed.

BEAST already sold 40,000 copies of their 1st album, surprising many music officials. Among the idol groups, it is rare to sell approximately 40,000-50,000 debut albums. Therefore, in the world of singers, BEAST’s expectations are no doubt to be profitable. Furthermore, the inclined interest of the new album will jump expectations, and it is expected that it will easily break the album sales of their 1st album.

Regardless of their busy personal schedules, they prepared a top-secret steady comeback. And after shooting the music video of their title song, their agency hinted with confidence, “You will see a different BEAST than before.” Although they are latecomers, it is planned that they will certainly grow through this album.

One music official said, “BEAST possesses an expected sale jump, and through their sitcom, and artistic accomplishments, their public guidance (popularity) has increasingly rose,” and “Because their fundamental talents jump and their practice periods are long, their abilities are strong. Especially, it is an advantage that their ‘talents’ and ’senses’ are BEAST’s only. Through their new album, there is a big possibility that they will jump to the next level.”

The new genre prepared by BEAST is ‘Rocktronic.’ With a powerful sound and BEAST’s added color to ‘Shock of the New Era,’ they sped up the overall completion [of the album]. Their title song ‘Shock’ is being reviewed as serving a powerful voice while having a strong sound with an abundance of melting sensibility.

Also, the pictorial pictures (that are showing the BEAST member’s individual charms) are giving as much content as the fan’s like and is raising anticipation.

CREDITS: NEWSEN (SOURCE); kiwiannabear@B2ST Rising (TRANS)

source : sportshankook + newsen + b2strising

credit : sookyeong

shared by : KoreanHighlight

Categories: artikel, news, picture Tags: , ,
  1. knights
    26 February 2010 at 9:32 PM

    lee hyori donk

  2. 26 February 2010 at 11:23 PM

    gue milih lee hyori. tapi keduanya pasti gue tonton.. xp
    waduh, kayaknya bakal keren nih.. ditunggu deh beast nya..

  3. karin
    26 February 2010 at 11:25 PM

    wah. karin milih keduanya dech. abis, mereka keren..

    beast, pastinya bakal keren lagi nih, semoga bisa menang ^^

  4. ukinoona
    27 February 2010 at 8:21 AM

    waw…beast,,aq rindu,,,

  5. B2UTY girl
    27 February 2010 at 8:40 AM

    nggak sabar liat mv beast nihh..

    lagu nya rock yah.. semoga bagus deh..
    hwaiting yah beast..
    hehehe..

  6. Puput
    4 March 2010 at 11:25 PM

    hyori & rain –> sama2 gw tunggu..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: