Home > birthday tribute, picture > Happy Birthday Our Blonde Cute BEAST boy !

Happy Birthday Our Blonde Cute BEAST boy !

Wah, nggak terasa, hari ini ulang tahun hyung baru ku. YOSEOB ^^ hahaha~ So, please sing happy birthday together with me . . .

♫ Happy Birthday YoSeob ♫
♫  Happy Birthday YoSeob ♫
♫  Happy Birthday YoSeob hyung ♫
♫ Happy Birthday YoSeob ♫

Wish you all the best hyung ^^ Semoga nggak cuman tambah cute, tapi kemampuan vocal, dance & segalanya juga bisa lebih baik.

Berikut aq mw share bbrp foto YoSeob with HQ pixel ^^

hahaha~ Ini juga nggak kalah polos n cute nya . . hehehe~

Dan ini bonus gift YoSeob di BAD GIRL :

XXXX

all picture taken from : b2strising
shared by : Korean Highlight (please take with full credit)

Categories: birthday tribute, picture Tags:
  1. 5 January 2010 at 1:17 AM

    Uwah.
    Dia hari ini ultahnya?
    Wihiiiiii!!!
    Hepi bertdey, Yo Seob oppa!!!!

  2. delymaxs
    5 January 2010 at 9:49 AM

    saengil cukhae seob ^^
    gif.a ga da yang pas di ngomong “i’m sorry???”
    hehehehe

  3. maiia
    5 January 2010 at 10:30 AM

    happy birthday!!!
    gak nyangka ternyata dia ama AJ masih tuaan dia..
    ahaha
    GBU ya..

  4. 5 January 2010 at 11:03 AM

    happy birthday uri YeoSob!
    ampe lupa saya *digorok*.

  5. 5 January 2010 at 5:06 PM

    saengil chukhae hamnida..uri blonde

  6. embry
    6 January 2010 at 12:16 AM

    saengil chukae..
    betapa kyutnya~

  7. 6 January 2010 at 2:06 AM

    wa~ uda umur 20taon tapi tetep cute yah😄
    happy birthday oppa ^^

    • NHaJes
      8 January 2010 at 7:22 AM

      20tahunan???? lahir taon brapa sicH?? kukira dia magnae..

  8. 8 January 2010 at 2:21 PM

    @Nha : bukan, makgane nya malah dongwoon (rambut merah di MYSTERY). dia urutan ke-4.dia lhair tahun 1990 . . . jadi skrng pas 20 ^^

  9. fabian
    10 January 2010 at 10:58 PM

    hai brian aku juga cowok penggemar boyband and girlband korea juga loh
    hai met kenal yaa ,

  10. 11 January 2010 at 7:18 AM

    @fabian : slm kenal jg ^^ yeee~ ada cowok juga selain seiyoonyul, knights . . hehe~

  11. 26 June 2010 at 10:40 PM

    happy birthday yoseob i wish that u have fun in your birthday with out me i love u ilove u
    have fun

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: