Home > artikel, lyric, news, video > Let’s Listen to 2PM’s Heartbeat! Finally, they’re back!! + DL Link, Lyric Translation n PICS

Let’s Listen to 2PM’s Heartbeat! Finally, they’re back!! + DL Link, Lyric Translation n PICS

Gyaaaa, akhirnya ketemu lagi ama sita! Lama banget aku hiatus dari KH, rasanya kangen banget ngepost kayak gini… Mian ya buat semua author n reader, maaf banget, tapi emang kegiatan sekolahku lagi gak memungkinkan untuk dibarengi ama kegiatan lain, maaf ya…

Tapi sekarang aku bawa berita gembira banget, terutama buat para HOTTEST kayak aku, huahahaha…. Finally, the boys are back with their “HEARTBEAT”!

heartbeat

jrz61v

Omooo, tadinya padahal aku udah mau bobok setelah nyelesein tugasku, eh ternyata albumnya 2PM udah rilis online! Yaah aku langsung mengurungkan niatku buat bobok, hehehehe. Sesuai yang diberitakan, Full Albumnya 2PM rilis online hari (malem) ini sedangkan rilis offline nya pada tanggal 13 November besok, dan ini adalah tracklist nya…

jrz61v

2PM THE FIRST ALBUM – 01: 59 PM

TRACK LIST:

  1. My Heart
  2. Heartbeat
  3. Tried of waiting
  4. (I Was) Crazy Over You
  5. Gimme the light
  6. Back 2U
  7. All Night Long
  8. Heartbeat (Red Light Mix)
  9. 10 Points out of 10
  10. Only You
  11. Again & Again
  12. I Hate You (Lounge Mix)
  13. You Might Comeback (Bossa Nova Mix)

Maaf aku belom bisa kasih DL Link full albumnya sekarang, aku udah ngantuk banget  =___=” tapi tenang aja, aku tetep bakalan ngasih DL Link title song nya mereka, yaitu “HEARTBEAT” wuoow, lagunya keren lho, ayok ayok kita dengarkan ato sekalian di unduh sajalah lagunya, hehehe

credit : elaisfangirl@youtube.com

DOWNLOAD

Credit : seetwopm@koreanhighlight

Gimana menurut kalian lagunya?? Kalo menurutku bagus banget, beneran bagus banget, aku jauh lebih suka Heartbeat daripada ‘Tired of Waiting’ walopun aku dasarnya suka semuanya sih, hahaha….. Buat kalian yang bertanya – tanya apa sih sebenernya arti dari lagu ini, ini dia aku kasih bonus lyric translationnya, sok atuh~

==========================================================

TRANSLATION

Can you feel my heartbeat

The heart that you’ve stomped on is still beating and even so towards you.
No matter how hard I try, no matter how many new people I meet, and again and again why I turn around and think of you
I’m going to stop, I want to stop, though I calm and calm myself again it’s no use, my heart is broken, why

Why I’m still doing these stupid things, my mind seems to understand but why my heart is still acting on its own
I grabbed you and I still can’t let go, I still seems like you’re by my side, I can’t believe in goodbye

No matter who I meet, I can’t open a part of my heart and I keep leaving a space for you
There’s not reason for you to come back, but my heart keeps believing that you might come back, why won’t it listen

Listen to my Heartbeat. It’s beating for you Listen to my Heartbeat. It’s waiting for you
It still doesn’t know it’s over, I don’t understand why it’s like this
Listen to my Heartbeat. It’s beating for you Listen to my Heartbeat. It’s waiting for you
I still hurt at the thought of you, I think of you every time my heart beats

I have to forget, I have to forget to live, I have to erase you , if not I’ll die
Stop trying to get her back. She ain’t coming
She’s gone, gotta be moving on. She left and she’s not coming back, the girl isn’t thinking of you

She hasn’t a clue that I’m waiting and she’s living well, she’s already forgotten about me, completed erased.
Why can’t I do that

Listen to my Heartbeat. It’s beating for you Listen to my Heartbeat. It’s waiting for you
It still doesn’t know it’s over, I don’t understand why it’s like this
Listen to my Heartbeat. It’s beating for you Listen to my Heartbeat. It’s waiting for you
I still hurt at the thought of you, I think you ever time my heart beats

My heart is beating Faster and faster (4x)

============================================================

Dan, ini dia Picu – picu Album baru mereka…

2pm

Nah, sekian dulu ya postinganku kali ini, makasih buat yang udah mau baca n komen, love ya guys ♥, kamsahamnida, dadaaah~😀

Credit : bestiz, 2oneday forum, Kbites

Categories: artikel, lyric, news, video Tags:
  1. jangphiajunsu
    10 November 2009 at 9:51 AM

    Wuahhh~~~
    akhirnya ya~~
    konsep baru mreka keren banget deh~!!!><!
    trutama c woo young..:)
    thanks for the post yaaaa~~~
    *pelukpeluksita*

  2. Ayoe_xiahkey
    10 November 2009 at 10:46 AM

    woah 2PM akhirnya kembali!!!omo! keren banget mereka…konsep baru tampaknya, dengan rambut panjang, ga kaya dulu waktu again&again, pada cepak2 semua rambutnya…hehe

    tapi tetep kangen ma leader Jay…T.T…

    semoga sukses dengan comebacknya ya!!hwaiting!!^-^

  3. Puput
    10 November 2009 at 6:44 PM

    Gw suka semua lagu2 barunya.. + remix lagu lamanya..
    esp. Doraoljido molla (remix), all night long, gimme the light.

  4. Karin
    12 November 2009 at 1:49 AM

    thanks buat lirik & foto yg gede kak !

  1. 10 November 2009 at 4:39 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: