Home > artikel, news > Eunhyuk : “Celebrities… Live on Stages, Die on the Internet…” + DL Link M-Flo ft. DBSK JaeChun – Been So Long

Eunhyuk : “Celebrities… Live on Stages, Die on the Internet…” + DL Link M-Flo ft. DBSK JaeChun – Been So Long

Malem semua…  Ketemu lagi ama Sita, semoga gak bosen ya….Berhubung besok aku udah mulai libur, makanya aku bisa ngepost agak banyakan, hehehehe… Sekarang aku bawa berita yang masih ada hubungannya ama Jaebeom oppa, tapi kali ini Eunhyuk oppa yang angkat bicara, hmmm…. Mau tau beritanya? Oke lah, baca aja postingan di bawah ini… Oiya, check under the cut buat Bonus Download link nya ^^

 Eun-Hyuk-Sorry2-super-junior-7692313-700-933

Hari ini, Super Junior Eunhyuk alias Dancing Machine nya Suju ini nulis Cyworld Entry terbaru nya dia, lumayan panjang juga, n ada satu kalimat yang berhubungan ama kejadian nya Jay oppa, dia nulis “Celebrities…. They live on Stage and Die on the internet…. A job where it’s confirmed from front, back and side…”

 

Ya, kalo kalian mau tau Full Entry nya, ini dia… Sengaja gak aku translate soalnya ini kan yang nulis si oppa sendiri, biar kalian tau pesen asli dari dia…

=========================================================================

Hyukkie’s Cyworld Entry

2009.09.13    09:31

 1_3

A celebrity…

A job where it’s confirmed from the front, behind…and beside…

In front, they have fans who love them, and celebrities are smiling while watching those fans.

Behind them, there are several arrows flying at and piercing their backs.

Unintentionally, the flying arrows sometimes even pierce the fans that are in front.

On both sides, there are masses of people are watching over their front and back.

Even if their back becomes covered in blood from the arrows piercing from behind, they must smile for the sake of the fans that cheer them on and support them.

If they smile and work hard till the end, the public who’s watching them on both sides will slowly move to the front.

However if they can’t handle it, and if they’re upsetted a little, (the public) moves to the back and even shoots arrows.

Celebrities don’t know how many people are behind them, or what kind of people or what reason they have for shooting the arrows.

They’re not allowed to turn around and find out either.

Because if they turn around, the fans in the front will become completely shocked when they see the arrows that pierced their back, and the moment they turn, their entire body will be struck with arrows…

No one knows what kind of people are shooting the arrows, what kind of expression they have, or what thoughts run through their minds as they shoot the arrows.

It’s just that they simply enjoy the act itself, and they like it if new celebrities (especially ones with lots of past personal life) come out.

Celebrities…

They live on stage and die on the internet…a job where it’s confirmed from front, back and side…

……that is a celebrity.

======================================================================

Yah,  begitulah isi pesennya Eunhyuk oppa, aku sih lumayan setuju ama dia, emang… Kehidupan selebriti itu bisa dipengaruhin banget ama para netizen…

 

 

Dan ini dia yang udah kalian nanti – nanti kan (lebay) ini aku kasih DL Link nya M-Flo ft. DBSK Jaejoong n Yoochun – Been So Long, hahahaha…. Sok atuh dinikmatin aja…

 

 

DOWNLOAD FULL MP3

Credit : seetwopm@koreanhighlight.wordpress.com

 

 

Feel free to put this DL Link on your site but please put on the proper credit, kamsahamnida ^^

 

 

Sekian dulu ya postinganku kali ini, makasih buat yang udah mau baca n komen, gomawo ^^

 

 

Credit : rocket@sj-world

Categories: artikel, news Tags: , ,
  1. ukinoona
    14 September 2009 at 3:36 PM

    first???

    tumben eunhyuk so sweet,,,uhuy,,,

  2. Euncha
    14 September 2009 at 3:44 PM

    Q jg se7 bgt ma hyukie emg kdng pra natizen tU sk s’enak jidatx bnr2 mrk tU gw g tw dch rus ng0mg pa bisx q bnr2 ksel ma pra natizen ap lg stlh kjd’nx jay oppa*pengn tk bejek2 dh mrk*

  3. bewie179
    14 September 2009 at 4:18 PM

    waaahhh….eunhyuk bisa puitis juga yaaa *di tempeleng junsu* tapi aku setuju ama kata2 eunhyuk…emang seleb tuh idup di panggung dan mati di internet…kebanyakan org lupa klo mereka juga manusia…ckckckck…*di tabok anak2* (anak2:belagu luh wie)

  4. firaa
    14 September 2009 at 4:40 PM

    netizen korea bener2 nentuin nasib idol mereka…

  5. 24 January 2010 at 7:21 PM

    HEY…LEE HYUK JAE!!!!HOT…HOW ARE YOU….??? YUO’RE SOOOPER SPECIALLY WHEN IT COMES IN DANCING…I’M ALWAYS WATCHING ADONIS CAMP,ATTCK,E.H.B..AND YOUR OTHER VIDEOS

  6. vivi
    22 June 2010 at 9:21 PM

    ;A; sedih banget…
    hampir nangis nih bacanya…

  7. nur
    12 January 2013 at 2:31 PM

    eunhyuk oppa itu skali ngmong, omongan ny dalem bgt mkna ny..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: