Home > artikel, lyric, news, picture, video > colors melody and harmony full audio + heaven’s postman will be aired in september +colors melody & harmony lyrics and translation

colors melody and harmony full audio + heaven’s postman will be aired in september +colors melody & harmony lyrics and translation

annyeong haseyoo yeorobun…

aku dateng lagi bawa berita tentang TVXQ lagi….(akhirnya…momen yang kutunggu..tunggu..). ada apa dengan TVXQ??

tenang, tenang, aku bawa berita bahagia kok, bukan berita duka yang biasanya kita dengar di mana-mana itu…langsung aja ke beritanya yah….

brita pertama, dari JaeChun (bang JeJe dan Mas Uchun)

what happen with them???

JaeChun Pictures, Images and Photos

lagu colors melody & harmony yang akan rilis tanggal 30 september 2009 nanti ini akhirnya udah keluar juga full audio HQ, nya…biasanya kan kita klo nyari di youtube cuma dapet audio yang 3 menit-an tuh, tapi ternyata tuh lagu 5 menit-an..

ga percaya?? ga percaya???

sini…sini ku kasih tau….

dan rencananya akan ada PV-nya juga looh….tapi sayang hanya mereka berdua aja, ga ada ketiga member laennya…yah, paling enggak nongol2 dikitlah pake baju hello kitty gitu…(bisa bayangkan junsu, yunho dan changmin pake baju hello kitty??) *di tabok Lydia ama Brian*





tadi itu sekilas caps dari PV colors melody & harmony yang bakal keluar bulan september ini….ga sabar deh nunggu PV-nya keluar…ntar klo keluar bakal ku posting deh….tenang aja….

berita kedua berasal dari Jaejoong oppa…..yeaahhh *sorak sorak ga jelas*

Heavens Postman Poster Pictures, Images and Photos

komen: mas JeJe bener2 kayak tukang pos yaaa…..*di tabok masal ama cassias*

Heavens Postman Poster Pictures, Images and Photos

jadi gini ceritanya, pilm yang udah syuting akhir tahun 2008 ampe awal tahun 2009 ini bakal tayang pada tanggal 18 september (wwahh…hadiah ultahku dari mas JeJe *ngaku2 amat*) dan di tayangkan di korea, jepang, dan asia tenggara…(indonesia raya kita tercinta masuk itungan ga ya???)

pokoknya kita tunggu aja ya…sepertinya TVXQ punya banyak surprise dan hadiah buat kita2 di bulan september ini..(jelas,,yeoboya-nya yunho, aku kan ultah…kekekeke *kabur sebelum di tabok masal*) walau pun tanggal 11 september besok mereka akan menghadapi sidang kedua mereka dengan SME, kita doakan saja mereka akan baek2 saja……

nih ada gift lyrics colors melody & harmony-nya JeJe ama Yoochun,,,
ROMANIZATION

* Ima dokoka de dareka ga tsurai kimochi de hitorikiri
Nemurenu yoru wo sugoshiteiru no nara
Sono kokoro ni hikari sasu made yorisotte nemuru kara
like a melody and harmony in love

Dareka no tame ni bokura wa doko de chiisana koto shika dekinai keredo
Ichibyou dake demo sekaijuu no namida tomatte
Egao ni natte kureru no nara

Aishitsuzukeru yo arukitsuzukeru yo
Afureru omoi ga todoku to shinjite
Umareru mae kara bokura wa negatte
Yume wo sagashiteta sonna ki ga suru yo

-RAP-

Kirameku oto ni suzu nareru toki
Kanashimi subete wasurete irareta
Melody and harmony itsumo soba ni ite
Boku ni yuuki to kibou wo kureta ne

Kimi ni arigatou zutto arigatou
kagayaku omoi wa kimi to boku ni mo
Sasaeaeru koto mitsumeaeru koto
Hitori janai koto oshiete kureta yo

Kasaneau ai wo melody ni nosete
Tsutaeteyukitai itsumo itsumademo

Forever, forever kono basho kara

Aishitsuzukeru yo arukitsuzukeru yo afureru omoi ga todoku to shinjite
Kimi ni arigatou zutto arigatou
Kagayaku omoi wa kimi to boku ni mo
Kasaneau ai wo melody ni nosete
Tsutaeteyukitai itsumo itsumademo

La la la…

* Repeat

TRANSLATION

If someone, somewhere, is struggling with the pain alone
And unable to sleep,
Until light can shine in their heart and sleep at their side
Like a melody and harmony in love…

To help someone somewhere, we can only do something small
But if can stop the world’s tears for even one second
And change them into smiles…

We’ll keep loving, we’ll keep walking,
Believing these overflowing feelings will reach someone
I have a feeling that we’ve wished this since before we were born
And searched for dreams…

-Rap- (I can only catch bits and pieces of this and they’re probably horribly inaccurate…at this point, I’ve repeated it so much I’m hearing the same thing each time, sorry. I’ll try listening again in a day or two and see if I hear any differently, cause right now it’s just waaaay too weird o.O)

Yo, … we had a fight between you and I
You’re the one…cry
All I’m sayin’ is…
Long enough to tame us… hugs and kisses
So turn the light on
Girl, you piece of sh*t, sound brighter,
Blow off the same sound
All the tears, you tell me all you’re feeling…
… the sky
What are we, just a Christmas tree tonight?

And when the bells can ring with a twinkling sound,
We’re able to forget all the sadness
Melody and harmony have always been here with me,
They gave me courage and hope

Thank you, thank you for everything
This shining feeling has taught you and me
That we can support one another, watch over one another,
And that we’re not alone

I put this love we build together into the melody
I want to convey it, forever and ever

Forever, forever, from this place

We’ll keep loving, we’ll keep walking,
Believing these overflowing feelings will reach someone
Thank you, thank you for everything
This shining feeling is with you and me
Together with the love we pile into the melody
I want to convey it, forever and ever

La la la…

bagus kan?? bagus kan???

selamat menikmati….(ah~kolak pisang udah di depan mataaa)

credits: dbsknights + dbskcorner

  1. 5 September 2009 at 6:42 PM

    wah, pengen nonton nih film . . sedih deh kykna . .

    download mp3 nya colors ah ^^

  2. Dyah
    5 September 2009 at 8:45 PM

    Aaaaaa…aq pngin liat aktingny Jeje…
    Keany filmny bgus tuh…

  3. knights
    5 September 2009 at 9:45 PM

    @ bewie: hahahaha.. iya, kayak tukang pos tuh.. ^^

  4. Aldila
    5 September 2009 at 10:21 PM

    nggak sabar pengen nonton!
    pengen.pengen.pengen..
    *norak lu ah!*

  5. Karin
    7 September 2009 at 10:40 PM

    akhirnya ada update dbsk terbaru.. sdh lama nggak denger kabar dbsk ToT

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: